oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Avui el blog compleix 14 anys

Reading time: 2 – 2 minutes

 

Avui fa 14 anys que vaig començar a escriure el blog. Cal reconeixer que els últims anys la periodicitat dels articles ha anat a la baixa. És curiós observar com a mesura que tens més coses per compartir i més interessants es fa més difícil prioritzar l’espai per compartir aquestes informacions. Això em recorda una frase que vaig llegir al twitter fa uns dies:

Lo pasamos tan bien que no pensamos en hacer ninguna foto.

Podriem dir que el que em passa a mi és quelcom similar, estic tan ocupat amb la meva passió, el projecte mentoring i tantes altres activitats que no trobo el moment per compartir. Tot i que he de reconeixer que les coses que comparteixo els últims anys són més genuines són quelcom que neix de la meva creativitat de la meva persona o de quelcom difícil de trobar arreu si no ho comparteixo i això em compensa la quantiat. Com se sol dir millor qualitat que no quantitat.

 

14 aniversari

 

Poca cosa més que afegir només donar-vos les gràcies a tots els que m’aneu seguint i ja sabeu que si puc fer algo per voslaltres aquí em teniu. Això si, si trigo en respondre no m’ho tingueu en compte penseu que quan un viu tan intensament la vida com jo li costa troba espais per incorporar noves passions tot i amb això no em tanco mai la porta i vaig deixant coses enrera durant el meu camí per la vida per tal de poder obrir-me a nous espais.

 

One thought on “Avui el blog compleix 14 anys

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo