oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Python meetup Barcelona presentation: Heating system using Panstamp and Python

Reading time: < 1 minute Last Thursday I was presenting my home heating system at Python Meetup Barcelona.

Next you can see the video of the presentation and the slides.

2 thoughts on “Python meetup Barcelona presentation: Heating system using Panstamp and Python

  1. Bones Oriol! Soc el Gerard del Beegroup. Molt guapo aquest sistema, a veure si algun dia monto alguna cosa semblant a casa. Vaig comprar un arduino fa un temps per intentar fer un smart meter “artesanal” pero encara no he tingut massa temps per ficar-m’hi més a fons.
    Ah! I felicitats pel blog! Està molt bé.

  2. Gràcies Gerard. Imagino que ja deus saber que hi ha diversos HW basats en Arduino per fer això que vols fer. A més fins on coneixo el tema acostuma a haver-hi problemes per tal d’ajustar correctament l’equip i això acostuma a fer que sigui una bona opció acabar fent interficies que parlin amb “smart meters” així tens les dades bones i no t’has de liar amb la resta.

    Igualment molta sort i fins ara.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo