oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Nil

Reading time: 1 – 2 minutes

Des del 12 de Febrer la vida m’ha canviat encara més. Per sort és per un gran motiu, el Nil va arribar just el dia en que entravem a la setmana 40 realment tot plegat va anar de llibre, rodat i ràpid. Com tothom em recorda, si amb un nen no tenies temps amb dos ja ni et planteges tenir-ne. Aquests consells que quasi ja formen part de la cultura popular no podien ser més certs. Només cal fixar-me en el detall que he necessitat tot aquest temps per trobar una estona per parlar tranquil·lament sobre el seu naixement.

A continuació ús adjunto una fotografia, a partir d’aquí ja podeu començar a especular sobre a qui s’assembla.

Abans d’acomiadar-me només voldria afegir que si tenir un fill fa il·lusió, quan veus que dos d’ells s’abracen el cor s’entendreix i cau la llagrimeta. Després arriben dies assenyalats com el dia del pare i regals meravellosos fan del dia un fet innoblidable.

Gràcies meumins per aquesta família tan fantàstica.

One thought on “Nil

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo