El BMW 330d i les fotos de la festa sorpresa d’aniversari

Reading time: 2 – 2 minutes

Manel ets un crack tothom s’ho ha empassat, ha costat perĂČ et puc assegurar que tinc un munt de correus que asseguren que el tema ha colat 😉 Si nois si, el Manel em va venir a buscar el dilluns a la feina amb un 330d completament nou amb uns quants centenars de quilĂČmetres i encara amb la matricula de color vermell i em va dir et faig unes fotos amb el cotxe com si te l’haguĂ©s regalat i desprĂ©s ho penges al blog a veure si cola i efectivament va colar. AixĂ­ doncs Ă©s broma no tinc cap BMW i menys regalat pels meus amics que no sĂłn jeques arabes, com deia algĂș.

AixĂ­ doncs, sou uns innocents i de moment continuo amb el meu corsita no Ășs negarĂ© que ganes de comprar-me el BMW no me’n van faltar, perĂČ ara mateix prefereixo invertir en coses mĂ©s Ăștils ja que el cotxe la veritat l’uso ben poc. Per si algĂș tĂ© curiositat a l’album de fotos hi ha les fotos del cotxe.

Pel que fa a les fotos de la festa sorpresa del dissabte i les de la vistia a les caves del diumenge tambĂ© les he penjat. Tot i amb aixĂČ aquestes estan protegides amb usuari i password. AixĂ­ doncs, si algĂș les vol veure que m’envii un email i ja li donarĂ© accĂ©s. Com sempre les podem trobar a l’apartat d’aniversaris de l’album de fotos.