Inicio

Virus a la panxa

virus-warning.gif

Des de dissabte que estic amb un mal de panxa i unes carreres fins al WC que no sóc persona. Així doncs, si no trec gaire el cap o si quan parleu amb mi estic de mal humor ja sabeu perquè és… tinc gana!!! només he menjat una mica d’arrós bullit i em moro de ganes de menjar xocolat i totes aquestes coses que em fan tornar boig. Buf! què poc que en sé d’estar malalt. A veure si em recupero aviat, avui ja no he fet massa carreres al WC, però em trobo fatal i quan he de corre el resultat és espantós.

Jo diria que la pitjor conceqüència és el mal de cap que tinc que no em deixa estar amb l’ordinador tranquil. Em passo hores i hores en problemes imbècils perquè el cervell no em reacciona!!!

python: Generar passwords d’usuaris per l’Abyss Webserver

L’Abyss Webserver guarda en un fitxer de configuració en format XML els usuaris i passwords. Doncs bé el format en que estan enmagatzemats els passwords en el fitxer XML és:

usercode = nom_usuari + ":" + plaintext_password
encoded_password = md5(base64(usercode))

Doncs bé aquí ve el petit trick de com fer això amb python:

#!/usr/bin/env python
import md5
import base64
import re
<br>
def genera_pass_abyss(usercode):
        b64usercode = base64.encodestring(usercode)
        b64usercode = re.sub('\n','',b64usercode)
        hash = md5.new(b64usercode)
        return hash.hexdigest()
<br>
user = 'usuari1'
passw = 'password1'
usercode = user + ":" + passw
print usercode
print genera_pass_abyss(usercode)

Buddha bar

Al c/Pau Clarís, 92 de Barcelona hi ha el Buddha Bar on vaig anar a sopar ahir. Amb una decoració força fashion una clientela majoritariament guiri, pureta i adinerada es combina amb força nivell un local de copes amb un restaurant. Realment si has de portar a una noia per impresionar-la és un bon lloc, si aquesta té més de 30 tacos, és clar. Els preus els normals per un lloc d’aquest nivell, o sigui, massa alts per la meva butxaca.

budha-bar.jpg

Pel que fa al menjar, esta prou bé, sobretot els entrants. He de reconeixer que el carpaccio d’atun tonyina era impressionant. Llàstima que no vaig quedar-me a comprobar com estaben les postres perquè vaig haver de marxar a mig sopar per un tema de logística. Per cert, la meva visita al local va ser estríctament per negocis i convidat per un proveedor. No us penseu que ara em dedico a reventar-me el meu pobre sou en aquests capricis.

Scroll to Top