oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Feina, feina, feina…

Reading time: 2 – 3 minutes

tux.png

ah! i més feina… si ens queda una estona lliure recorda: feina! ja tinc ganes de que arribi el pont, ah si!!! que pont vol dir fer festa… però jo? FEINA! com sabeu això normalment no acaba impedint que escrigui al blog però aquests dies els nivells ja m’estan superant com a persona. Tot i amb això tinc milers de temes que esperen sortir… així que paciència. El primer que em sap greu perdrem és la trobada de linuxeros penedesencs que es fa aquest cap de setmana :'(

M’hagués agradat poder penjar el cartell de la trobada però no me l’han enviat i m’he quedat amb les ganes de penjar-lo/tenir-lo… però bé segur que tindrem oportunitat de veure’l per algún dels blogs dels companys ‘pingüineros’. Apa que us vagi molt bé i espero veuren molta informació al forum.

Per cert, canviant de tema tinc pendent penjar el nou mapa de la xarxa sense fils del poble, ja que tenim dos nous punts, la cosa no para de creixer tot i que ara almenys per la meva part penso parar el creixement i intentar actualitzar la informació de la nostre xarxa a guifi.net.

Una altre novetat important a comentar i pendent encara, fins hi tot de provar, és que m’ha arribat la comanda de material de VoIP que s’ha fet des de guifi a xina. Jo m’he firat un tlf VoIP, que encara no en tenia cap de meu, un ATA i una altre targeta FXO.

Parlant de VoIP aquest dissabte he de montar una targeta de digium amb 4 ports FXO, per treballar junt amb la QuadBRI que us vaig comentar que havia montat. Tinc unes ganes boges de liar-me amb el tema.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo