oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Mixers d’audio

Reading time: 2 – 2 minutes

Quan es treballa amb més d’un PC a la vegada malgrat aquests diposin de targeta de so no acostumem a tenir cap sistema que ens permeti compartir els altaveus i/o amplificadors de so. Doncs bé a engadget fa uns dies va sortir un article de com construir-se de forma prou senzilla un sistema que permet multiplexar dues entrades de so i seleccionar-ne una de les dues a la sortida.

simple-mixer.jpg

Malgrat això si mirem als comentaris del propi article podrem comprovar que si el que volem es comprar-lo fet aquests mixers no són massa cars i segurament l’acabat serà millor que el que li poguem donar nosaltres. Per exemple, tenim el Behringer UB502 Eurorack 5 Input Mixer (datasheet) que permet conmutar fins a 5 entrades de so contra una sola sortida a més el preu és prou econòmic uns 30$.

Una altre opció que trobem disponible a través de Amazon és el Rolls MX42 RCA Stereo Mini Mixer. En aquest cas el dipositiu costa uns 39$ i és capaç de multiplexar 4 entrades RCA contra una sortida RCA. A més és molt petit i senzillissim de fer anar. Igual que en el cas del hack d’engadget és un dispositiu passiu. No com el Behringer que és amplificador també.

mixer.jpg

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo