Ja van 30… demà és el gran dia, però avui ja tinc el gran regal

Reading time: 2 – 2 minutes

IMPORTANT: llegiu El BMW 330d i les fotos de la festa sorpresa d’aniversari.

Quin és el gran regal… no ús ho perdeu els meus amics són tan de puta mare que mireu què m’han regalat:

oriol-bmw-330cd.jpg

Flipes,eh!? un BMW 330Cd nou, amb tapisseria de pell blanca i full equip. Encara ni m’ho crec estic súper flipat… a veure d’on trec jo uns amics millors que aquests?

Quin aniversari nanos encara no ha arribat i ja estic vibrant. Pel que fa al tema de l’edat doncs la veritat no estic especialment rallat amb el tema de fer-ne 30. De fet, jo crec que l’important és com et sents quan mires enrera. La veritat és que jo em sento molt orgullós de tot el que he fet a la vida així doncs, podriem dir que fer-ne 30 no té massa diferència de fer-ne 29 o 28… simplement tinc un any més d’experiències que no canviaria per res del món. A més, sempre et passen coses que et fan descobrir que encara ets més jove del que t’imaginaves.

Tot serà que demà m’aixequi i realment em senti diferent d’avui però jo diria que d’aquí 1h30m no hauré canviat tan com per sentir-me massa diferent. Així que gràcies a tots per estar sempre al meu costat fent-me sentir tan bé. Ús estimo molt!!!

NOTA: se m’havia oblidat comentar que el model que m’han regalat és exactament el model que ja tenia, o sigui, amb el que vaig tenir l’accident. Així con dos cojones per enfrontar-se amb el traume.

 • javivf

  Oh si! Oh si! Quin carraco! Ara ja si que no hi ha excusa per a fer una excursioneta pel sud! xD

  Moltes felicitats Uri! "…y que cumplas muchos massss!"

 • Laure

  Només puc dir-te que "per molts anys, sempre més i mai menys".

 • bytem@n

  Felicitats i benvingut al club, Super 3 😉

 • Albert Coronado

  Moltes felicitats Oriol i que en compleixis molts més.

  Per cert, conserva aquests amics que tens he!!! 🙂

 • santo

  oleeeee!!
  moltes facilitats nanu!!
  aixo es l'inici de la segona juventut aixi ke a disfrutar molt!!
  besitus!!

 • Dani

  Amb una mica de retràs, però de tot cor: Felicitats! 😀

 • aesquis

  Felicitats company trenta no són res, t'ho diu un que d'aquí un mes en fa 31. Lo dels teus amics és molt fort. Què són Jeques Àrabs o alguna hòstia així? Que el gaudeixis amb seny i moderació.

 • MARIA

  Felicitats y vaya regal.
  Per si t'interessa jo venc un mazda mx5.
  Espero que t'enrecordis de mi
  maria from madrid