oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Devilspie: obrir programes sempre a un workspace a les X’s

Reading time: 1 – 2 minutes

Doncs jo sempre treballo amb 5 workspaces al GNOME, els uso per:

  • Consoles
  • Misc
  • Aplicaciones d’oficina, editors, etc.
  • Navegar
  • Correu

El problema és que sempre havia d’anar al workspace per obrir els mateixos aplicatius als espais que jo volia. Això amb KDE ho sabia controlar, però amb GNOME no sabia com. Així que he buscat una aplicació que permet gestionar això i d’altres propietats més de les aplicacions quan es llencen. Aquest aplicatiu és Devilspie, no he trobat massa ajuda de com configurar-la malgrat que amb les quatre coses que explica la gentoo quan s’instal·lat n’he tingut prou per crear el fitxer de configuració. Si voleu veure el fitxer de configuració que de moment tinc fet, l’únic que heu de fer és col·locar aquest fitxer amb vostre home i ja ta. ( ~/.devilspie.xml)

0 thoughts on “Devilspie: obrir programes sempre a un workspace a les X’s

  1. Si voleu llençar aquest programa al iniciar el vostre gestor de finestre (p.e. Gnome) podeu consultar aquest article de Comesfa: Iniciar programes automàticament (globalment, gnome, KDE…), si com jo useu GNOME:

    Menu Applications -> Desktop Preferences -> Advanced -> Sessions

    Un cop dins l'aplicatiu, anem a la pestanya: "Startup programs" i afegim a llista els programes que volem llençar automàticament, per exemple: devilspie.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo