oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Exportar de CorelDraw a *.swf de Flash

Reading time: < 1 minute Corel crea un filtre que permet exportar grafics fets amb CorelDraw v9 a format *.swf de flash ... A part de totes les compatibilitats que ens oferia Corel amb els formats *.psd i *.eps d'Adobe Photoshop i altres més d'altres programes, ara Corel crea un filtre GRATUIT que exporta directament els grafics creats amb CorelDraw 9 al ja conegut format *.swf de Macromedia Flash. Amb aixo podrem crear webs amb grafics flash amb tot el potencial de les eines de dibuix vectorial que CorelDraw 9 ens ofereix. Aqui tenim un exemple més de les compatibilitats de la suite de Corel amb altres programes de diseny en cuant a formats grafics. Per a més informació i download del plugin: www.corel.com/draw9/flash.htm

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo