Picasa: l’album de fotos del google

Reading time: 2 – 2 minutes

No sé si heu sentit a parlar de Picasa és una de les últimes empreses que ha adquirit google, bàsicament aquesta empresa té un producte que és un software per ‘pindows’ que ens permet ordenar en albums de fotos les nostres fotografies. Els albums de fotos són molt senzills
d’usar i amb una interficie molt agradable pels usuaris, bàsicament el que ha fet google després de comprar l’empresa ha estat començar a reglar el software. Obviament no són tontos, ja que els calers els volen treure de la propieta d’enviar a imprimir les fotos que té el programa… però no només a la nostra pobre impresora sinó a una empresa que després te les enviarà per correu impreses amb
alta qualitat.

Personalment, malgrat m’he instal·lat el programa per provar-lo no penso deixar d’usar el AcdSee per Win, que té funcions que de moment no té Picasa, sobre tot a l’hora de visualitzar ‘slidshows’, per linux continuaré usant el gqview i per web el My Photo Gallery; que per cert, també perment enviar a imprimir fotos contra una empresa que després ens les envia a casa. Si ús interessa aquest servei d’impresió de fotos per internet, jo el que més econòmic he trobat és Pixmania tot i que encara no l’he provat mai.