oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

TomBoy: un bloc de notes per Gnome amb wiki integrat

Reading time: 2 – 2 minutes

Tomboy com ja comento al títol, té com a caracterítica més destacada el fet d’integrar funcions de wiki en el nostre bloc de notes, que en format de tray icon, podem tenir resident al Gnome. De moment no esta ingretat amb Evolution, però s’esta treballant en el suport. Per curiositat i a qui l’interessi esta fet amb Mono. Com a funcions més destacades resalto:

 • Resaltar textos
 • Corrector ortogràfic en línia
 • Auto-lincat de webs i emails
 • Undo/Redo
 • Canvi de tipus de lletra i mida
 • Suport de llistes
De moment, no l’he pogut provar ja que no he provat res de mono en Gentoo, algú ho ha fet? sabeu com va? és veritat el que va dir el Miguel de Icaza a les Drassanes de Barcelona fa unes setmanes, que la Gentoo no soportava bé el NTPL del kernel?

Captura de pantalla del tomboy

0 thoughts on “TomBoy: un bloc de notes per Gnome amb wiki integrat

 1. és veritat el que va dir el Miguel de Icaza a les Drassanes de Barcelona fa unes setmanes, que la Gentoo no soportava bé el NPTL del kernel?

  No exactament al kernel, segons va dir Miguel el problema está a les glibc, que tot i dir que tenen soport de ntpl realment no el tenen. Tens el video penjat a la web de la UOC:

  http://www.uoc.edu/dt/cat/deicaza0904.html

  Per cert, el Miguel ens va ensenyar com funcionava el TomBoy desde el seu portatil 😀

 2. [1]

  Si ja l'he vist la conferència però jo ja havia vist abans el software el problema més greu del wmv és q el programa no s'aprecia gens bé. Jo el vaig veure al blog de no sé qui, potser fins hi tot el propi Miguel de Icaza. El que no vaig entendre tan clarament és lo del suport NTPL, saps si ho arreglaran o que faran?

 3. [2] Pues la veritat no tinc ni idea, suposo que si mires a bugs.gentoo.org deu haver-hi algun bug, pero jo no l'he trobat, potser es que ja l'han tancat…

 4. [4]
  Funciona bé? o sigui, és estable? perquè m'agradaria usar-lo. No només provar-lo. Tinc ganes de passar les meves notes a format Tomboy. Ja em diràs algo, gràcies.

 5. [5]
  Hola Oriol, funciona perfectament (es estable), fa setmanes que l'utilitzo sense problemes, tant a Gentoo como a Ubuntu.

  Salutacions,

  PD: Perdona no haber contestat abans, no me'n recordaba d'aquest comentari ^_^U

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo