oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

dadabik: Databases interfaces creator

Reading time: 1 – 2 minutes

Normalment és Comesfa qui referència els meus articles, però avui faré alrevés ja que fa molt de temps en Ramón va publicar un article sobre dadabik i ja el vaig trobar molt interessant però avui l’he pogut probar per motius professionals i és una passada tot i que no l’hi he tret ni l’1% del suc. Com indico al títol és un software que serveix per crear de forma molt senzilla interficies d’accés a BBDD. Permet crear tan interficies d’introducció de dades com de consulta i busqueda, a més permet relacionar taules entre elles, realment molt útil. Per gestionar l’accés a BBDD simples. Val la pena que penseu en el dadabik la propera aplicació de BBDD que programeu amb PHP.

One thought on “dadabik: Databases interfaces creator

  1. wow truly an astonishing self-complacent thanks so much for unselfish i volition see this outstanding internet site every widowed day

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo