oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Un ex-usuari de KDE, ara usuari de GNOME

Reading time: 2 – 4 minutes

Doncs de fet, no ve a <<cuentu>> de res aquest article, simplement estic a la cuina amb el pijama abans de les 21h després d’un dia súper dur de feina, no tan per la quantitat de feina sinó per la presió que estem suportant per problemes que no venen al cas. Així doncs mig deprimit i amb un tall al dit <<gajes del oficio>> estava usant el meu portatil i tot carregant les aplicacions he pensat: DONCS TENIA RAÓ EL MIGUEL DE ICAZA… el GNOME és molt més maco que el KDE, elegant i funcional.

La història vé de que per problemes d’aquells <<nomos>> que hi ha amagats dins el PC, però que quan l’obres el PC mai els veus, doncs em va deixar de funcionar el KDE així que com que la curiositat em picava em vaig decidir instal·lar un XD2 (Ximian Desktop 2) basat en el famós GNOME, i desde llavors ja no m’he recordat més del KDE. Realment si algú no sap què tria la meva opinió és: XD2!!!

Obviament linuxeros convensuts com el pof ús el desaconsellaràn perquè consumeix massa recursos, però jo la veritat és que n’estic molt content. Tot i que encara no he probat el GNOME 2.8 ni tinc el Evolution 2.0 (que me’n moro de ganes) i encara menys he pogut disfrutar del EDS (Evolution Desktop Server) :'( malgrat tot això el meu GNOME 2.6, Evolution 1.4.5 i el XD2 donant color i forma a tot plegat fan les delicies allà on vaig i a més puc treballar-hi molt a gust.

Com ja he dit abans és difícil trobar-li sentit a l’article en qüestió però quan tens ganes d’escriure algo per no pensar en res més i a més el medi és teu, com és el cas, perquè no fer-ho??? ah! i a més t’ha deixat plantat un amic <<on ets Xavi??>> doncs et poses el pijama després d’una bona dutxa i t’asseus a la cuina així mentre vas picant escrius un article via wireless al teu blog… buf!!! com s’ha complicat la vida 😉

NOTA: ja m’ha trucat el Xavi que ha tingut un problema de feina i per això no ha pogut venir, hem quedat demà… dona gust tenir amics que són tan responsables com per trucar-te i dir-te que no han pogut venir i perquè. No sabeu el que pagaria perquè la gent fos així

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo