Comença la producció massiva d’HDs de 0,85″

Reading time: 1 – 2 minutes

Malgrat ja hi ha alguns dispositius que usen aquest siste d’enmagatzematge, fins ara no ha començat la producció massiva i només de mides de 2 i 4Gb. De totes formes no deixen de sorprenda el petits que arriben a ser: 3.3 x 24 x 32 mm i pesen menys de 10grams.

Foto del HD de 0'85pulsades

Resarem perquè els dispositius mòbils: PDAs, mòbils, reproductors d’MP3 portàtils, etc. incorporin ben aviat de forma massiva també aquest discs durs tan necessaris en molts casos. No ús heu plantejat mai el lamentable que és la memòria que tenen les PDAs per no tocar el tema telèfons mòbils. Malgrat hi ha targetes Secure Digital (SD) d’1Gb i fins hi tot desenvolupades fins a 8Gb moltes sistemes operatius de PDA no les suporten i si ho fan, no amb sistemes d’arxius compatibles amb PC. Això amb l’últim sistema operatiu de Palm, el Palm OS 6.1 Cobalt ja no hauria ser un problema ja que porta drivers amb suport de sistemes d’arxius FAT. Veurem que triguen els nous dispositius Palm a incorporar-lo també…. tan que corre el món de la tecnologia i tan lent que em sembla que va en alguns sectors. Em sembla que vaig neixer massa aviat…