Estadístiques i visites de la web

Reading time: 2 – 2 minutes

Com tot el trànsit d’aquest món, sovint es fa difícil entendre com és que de cop hi volta van augmentant i disminuint les visites. En concret les d’aquesta web aquest mes que he estat a Xina han crescut quan jo m’esperava que baixessin drasticament perquè jo no hi accederia. De fet, en un sol dia hi van haver més de 600 visites, raro, eh!? així que la mitja d’aquest més ha estat la mes alta dels últims dies:

Resum d'accessos d'aquest mes

Pel que fa a l’evolució dels últims mesos també te un creixement important, ja m’agradaria que fos el dels meus ingresos…

Gràfica dels últims mesos

L’evolució dels últims mesos en números:

Resum dels útlims mesos

Suposo que a ningú mes que a mi l’hi fan gràcia aquestes dades, però m’ha fet il·lusió posar-les. Si algú vol seguir amb més detall les estadístiques del portal, a la part del portal podreu veure les estadístiques dels accesos.

També vull afegir que mai he volgut que el meu portal/blog fos molt visitat més que res va neixer com una eina de comunicació entre els meus amics i jo. Però també he de dir que no em sembla malament que creixi l’afluència de gent, cosa que suposo que ve de tres llocs: bitacoles.net, comesfa.org i el forum de viatges del lonley planet (on la Daphne és asidua). Així que ja només queda 1 cosa, continuar endavant amb les meves paranoies 🙂