oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Undercon 8

Reading time: 1 – 2 minutes

Després de 6 anys sense assistir a la Undercon aquest any he tornat. He vist alguns vells amics i també que continua havent-hi gent amb inquietuts, encara que molts ja no sé qui són. Aquí teniu la foto de rigor dels assistens com s’ha fet durant les 8 edicions:

undercon8.jpg

Ja he penjat les fotos de la trobada, però estan protegides amb usuari i paraula de pas, si algú les vol veure m’haurà d’enviar un email i jo l’hi enviaré els codis. He penjat les fotos de la Undercon2 i les de la Undercon8, o sigui, l’última.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo