oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Currículum vitae i feines

Reading time: 1 – 2 minutes

A molts els sorprendrà aquest article però d’altres ja fa dies que l’espereu. Doncs bé, degut a que últimament tinc moltes despeses he decidit posar-me a fer feines en paral·lel a la meva feina oficial. Ja ho he comentat el tema al meu jefe, i m’ha dit que endavant i que fins hi tot podré facturar les coses a través de l’empresa on treballo si és necessari. Per tal de definir quines feines m’interessen i per deixar clar quina és la meva experiència he fet dos document. Un curriculum vitae amb el que he fet fins ara i un document on descric el tipus de feines que m’interessen. A la part del portal de la web també he posat uns links permanents a aquests documents, així que s’hi podrà accedir sempre que convingui.

2 thoughts on “Currículum vitae i feines

  1. Jelou
    Ai am interestet in yur jai level of inglish to gif clases in a escul.
    If yu ar interestet, plis between in mai güeb and jang yur curriculum, ok?
    I jaf a litel speed and i touching the two defecating milks.
    bie, bie

  2. wow truly an impressive subject thanks so much for share-out i wish visit this swell site every azygos clarence shepard day jr.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo