[EPSON] Com imprimir amb negre si no tinc tinta color?

Reading time: 2 – 2 minutes

Ahir em vaig trobar amb un problema que segur que molts heu patit: et decideixes a imprimir el que sigui i el fantàstic driver de la Epson es queixa de que s’ús ha acabat la tinta de color, llavors li dieu doncs imprimeix en negre. Penses: total només hi ha text, tant me fa el color. Però el pitjor és que et diu: NO HI HA TINTA DE COLOR! al final arribes a la conclusió que si no li poses la tinta no hi ha manera d’imprimir. Així que o compres tinta de color o no imprimeixes en negre 🙁

Jo com a inconformista que sóc vaig dir, no em crec que ningú hagi fet un petit hack que solucioni el problema, així que vaig anar al lloc on tots sabeu i la busqueda em va portar fins a: SSC Service Utility for Epson Stylus Printers on vaig trobar la solució, es tracta d’un petit driver que permet resetejar els comptadors interns de les tintes que impedeixen seguir imprimint, així que li fas creure el que t’interessa i imprimeixes tranquilament. TOT SOLUCIONAT!

La utlitat en concret es diu: sscserve.exe (local) i per si després d’instal·lar com jo encara necessiteu una mica més d’ajuda sobre el tema vaig trobar una web amb un mini-manual sobre el tema: Manual del SSC Service ( pdf , local )