oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Trípode per la càmara

Reading time: < 1 minute

Ahir a la nit la Daphne va tornar d’Italia, va anar a una trobada de Shiatsu amb una companya d’estudis. I em va portar un regalet, doncs bé aquest regalet va ser el trípode per la càmara de fotos que tan de temps fa que volia tenir. És molt petitó, tot i que les potes se l’hi estiren força, em serà molt útil per les fotos nocturnes que tant m’agraden: GRÀCIES MURCI!

tripode.jpg

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo