oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Traçant emails segons les capçaleres d’informació

Reading time: 1 – 2 minutes

Quants cops m’han dit: necessito saber qui m’envia aquests emails!. Obviament jo com a gran fundador (autoproclamat) de la plataforma NPATO (No pienso arreglar tu ordenador) rarament els he fet cas. Però la única tècnica que hi ha per saber qui m’envia aquest email és la de fer una traça de les IPs per les que ha passat el email avanç d’arribar a nosaltres i això com se sap? doncs mirant les capçaleres del email. Una informació que normalment el nostre MUA (Mail User Agent) ens oculta, però que sovint d’una forma molt fàcil podem obtenir. Un cop tenim aquestes capçaleres que hem de fer? doncs això és el que explica el document: Tracing emails with headers information (local).

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo