oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Traçant emails segons les capçaleres d’informació

Reading time: 1 – 2 minutes

Quants cops m’han dit: necessito saber qui m’envia aquests emails!. Obviament jo com a gran fundador (autoproclamat) de la plataforma NPATO (No pienso arreglar tu ordenador) rarament els he fet cas. Però la única tècnica que hi ha per saber qui m’envia aquest email és la de fer una traça de les IPs per les que ha passat el email avanç d’arribar a nosaltres i això com se sap? doncs mirant les capçaleres del email. Una informació que normalment el nostre MUA (Mail User Agent) ens oculta, però que sovint d’una forma molt fàcil podem obtenir. Un cop tenim aquestes capçaleres que hem de fer? doncs això és el que explica el document: Tracing emails with headers information (local).

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo