oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Extractors d’aire del CPD

Reading time: 1 – 2 minutes

Quan varem montar el CPD a casa ens varen quedar moltes coses a mitges, una d’elles la de poder tancar la finestra de l’habitació perquè no es rostissin els PCs. Així que ahir i veien que cada dia plou més en Xavi i jo, varem decidir solucionar el tema col·locant per fi els 2 extractors professionls que vaig comprar al Magí per tal de treure l’aire calent que s’acumula a l’habitació del CPD. Finalment avui he acabat la feina que ahir el Xavi em va deixar quasi rematada, així doncs, ja he tancat la finestra i els dos extractors d’aire ja van a tota pastilla:

extractors.jpg

Si voleu veure totes les fotos de com a quedat el tema les he penjat a l’album de fotos.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo