oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Quin IMEI tinc?

Reading time: < 1 minute

Com saber l’IMEI del telèfon sense treure la bateria?

Només cal escriure això al mòbil: *#06#

Si algú sap com saber l’identificador de la targeta SIM sense treure la targeta i mirar el númoero que m’ho digui, per cert, algú sap com es diu aquest número que se m’ha oblidat?

0 thoughts on “Quin IMEI tinc?

 1. Si et refereixes al número que apareix a la part del darrera de les tarjetes SIM de 32K es diu ICC (Integrated Circuit Card), a vegades també se li diu ICC-ID, que en català "normal" vol dir… identificador de la tarjeta de circuit integrat.

  Si perds el PUK trucant a la operadora i donant el ICC te'l poden recordar (això si, els has de dir que ho poden fer, per que els que atenen les trucades normalment no ho saben…).

 2. [1]

  Moltes gràcies per la info, però saps com treure el ICC amb alguna combinació sense desmontar el mòbil?

 3. El IMEI amb *#06# te'l dona el mobil, sense consultar a la operadora, com ja saps, aquest número no té res a veure amb el SIM. Amb el ICC passa el contrari, no te res a veure amb el terminal movil, sino amb el SIM i per tant has de fer una consulta a la operadora per saber-lo… i cada operadora té el seu codi. Amb movistar és *#102# però no se si et funcionarà amb amena o vodafone… si ho proves i ho pots confirmar a mi també m'interessaria saber-ho.

  Per cert, el ICC només esta als SIMs de 32k (els q no es poden duplicar i enjegar alhora), de fet quan demanes un duplicat d'un sim a una botiga de movils, el q fan es associar-te el número (IMSI) a un altre ICC i per tant el SIM antic deixa de funcionar.

 4. Si tio però jo no et parlo de la operadora, sinó del número que hi ha sobreimpres sobre el SIM, que com et vaig dir no recordo com es diu, ni he tingut temps de buscar-ho. Tot i que pel que tu m'expliques és el IMSI. Ahir mateix vaig estar a una botiga perquè em dupliquin el meu SIM de 8 anys d'antiguitat ja que el pobre no sé ni com funciona encara. Així que em van obrir el SIM i em van mirar el IMSI (?) per fer-me el duplicat, i volia saber si això no es podia saber sense treure el SIM del telèfon. Pura curiositat 'gilipolles' que tenia.

 5. No, el IMSI (International Mobile Subscriber Identity) podriem dir que es el teu número de movil amb el +34 al davan… el que tu vols saber es el que t'he dit: el ICC.

  Ara acabo de provar-ho amb un movil vodafone (del curro) i el codi que t'he dit no funciona, i amb un movil movistar i funciona perfecte, et torna el ICC que és el mateix numero que hi ha imprés darrera del SIM.

  El que et dic es que per consultar el IMEI el phone només ha d'accedir a la seva rom i mirar-lo, en canvi per a consultar el ICC el phone ha de fer una petició a la operadora, no ho llegeix de la memoria del SIM sino que li ho demana a la xarxa. Per això cada operadora té un codi diferent per saber el ICC.

  Prova-ho amb un movistar i ho veuras (*#102# i la tecla de marcar).

 6. <p>QUIERO SABER COMO SE SABE EL ICC, MEDIANTE UN CODIGO DE LOS OPERADORES AMENA Y VODAFONE. MUCHAS GRACIAS.</p>

 7. como se desbloquea el nokia 3510i, para colocar un otro chip

 8. [8]

  Perdona però en aquesta web no expliquem com es desbloquegen els telèfons. Si vols aquest servei et pots dirigir a les moltes botigues de telefonia mòbil que l'ofereixen per preus molt raonables.

 9. Hola buenas, queria cambiar de compañia y me piden el numerito este ICC… pero por mas que lo introduzco no me lo da como valido. sabeis como podria conseguirlo. Gracias.

 10. keria saver como se consige el ICC de la tarjeta de prepago de vodafone gracias si me lo respondeis mi duda..

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo