oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

No va lent…

Reading time: 2 – 2 minutes

Aquest és un post una mica surrealista, almenys per mi estic al easyInternet de les Rambles de Barcelona connectat. He vingut a instal·lar una nova versió del software de la màquina i m’he quedat a dinar perquè tan sentir olor de menjar tot el matí i ja eren quasi les 14h així que m’he menjat un bon entrepà al subway i ara estic connectat aquí al costat. No va malament la connexió com sempre un típic windows capat fins a més no poder, tot i que de moment no li he buscat errors de protecció segur que no és molt difícil trobar-los… per altre banda, m’he posat a llegir el correu (sort que ho he fet, perquè tenia feina urgent que contestar) i a llegir el bloglines, ja que el mínim que pots contractar són 40 o 50min per 1€, una mica car, però el que esta bé és agafar-se 24h per 4€. Això millor,eh?

easyinternet.gif

Suposo que és un bon dia per desitjar-vos bones festes, nadal, sant esteve i el que convingui… jo avui me’n vaig a l’Imax amb la família de la Daphne, que jo no tinc sopar de ‘noche buena’, que això els catalans no ho celebrem jo començo la gran ‘comilona’ de festes demà… apa a cuidar-se tots!

One thought on “No va lent…

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo