oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Connectant USB 2.0 a més de 4m

Reading time: 1 – 2 minutes

Us recordeu de quan vaig fer l’inventillo: Torre de CDs. Doncs bé tenia alguns problemes degut a la gran tirada de cables USB que connectaben els IDE-USB a més de 4m i també amb els connectors USB-USB i el 6 en 1 de targetes. Així que després de fer unes quantes proves la solució ha estat posar un HUB USB. Malgrat que no ha estat tan fàcil com sembla ja que el tema només funciona així:

PC <-> Cable 4m USB AM-BM <-> HUB-USB <-> (menys de 4m) 4 devs USB 2.0

hub-usb.jpg

Les connexions USB del W2k server que uso com a Workstation han quedat així:

usb.gif

I les unitats del PC:

unitats.gif

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo