Altaveus sense fils de RIMAX

Reading time: 2 – 2 minutes

WirelessSpeakers.gif

Avui m’he comprat uns altaveus wireless de la marca Rimax, a nivell de qualitat de so són força dolents, però m’ha fet molta gràcia veure que funcionen en UHF i que tenien un preu tan reuit (~35€ preu PVD). Així que m’he animat i me’ls he comprat:

La idea inical que tinc és amagar-los en un moble que tinc a l’habitació, ja que queden fatal amb la decoració, per tant, millor que no es vegin massa. Però la idea és que la font de so pot ser el CPD o en el futur els dispositius que pugui montar al menjador. Així amb el portatil o d’altres ‘aparatejus’ en el futur podré escoltar música a l’habitació, o fins hi tot escoltar millor les pel·lícules que miro al portàtil des del llit.

Per si us pica la curiositat aquí teniu les especificacions:

  • Transmission: 863MHs FM stereo & PLL circuit
  • Power: Transmitter = power adapter 12V AC/DC; Speakers= 8 x AA 1.5V
  • Speaker dimensions: 192 x 94 x 99
  • Frequency: 80Hz – 12KHz
  • Output Power: 60 X 60 Watts PMPO (3W+3W RMS)
  • 3 channels PLL Transmitter 863.4, 863.8 and 864.2MHz
  • Auto tune speaker receiver
  • Range: up to 50m