oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

M’he comprat un nou monitor TFT 17″

Reading time: 1 – 2 minutes

lm727.jpg

Per reis m’he auto-regalat un TFT de 17″ de la marca AOC concretament el model LM727 no és cap meravella pel que fa a les prestacions: 1280x1024pixels, Pixel Pitch 0.264mm x 0.264mm, Brillo 260 cd/m2 (typ), contrast 450:1 (typ) i temps de resposta 25ms (tr&tf). Una mica lent pel problema de l’efecte de blurring. Però el que té realment interessant a part del fet que ara no em fa tan de mal els ulls és el preu només 198€ (PVD). Guai,eh!? 😉

Ah! la pijada que porta a part dels altaveus multimedia inclosos és que es pot donar la volta a la pantalla 360º. Això li agradarà a l’Ernest, almenys això és el que va comentar: Pantalla plana en vertical.

Update: fotos de la meva pantalla.

4 thoughts on “M’he comprat un nou monitor TFT 17″

  1. Això també ho he notat jo, lo <strike>dolent</strike> bo d'aquests monitors TFT és que t'hi pots tirar més hores davant de la pantalla sense que molestin el ulls…

  2. Mmm yo estoy a punto de comprarme esa pantalla, la recomientas?

  3. rio truly an awesome message thanks so much for sharing i wish inflict this large website every azygos clarence day

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo