Linux System Administration Certificate Series

Reading time: < 1 minute

“Are you interested in learning Linux and Unix system administration skills? You can earn a University of Illinois Office of Continuing Education System Administration Certificate, and you will have access to your own Linux Server throughout the process — all online and provided by Useractive.”

Pos aixos, que si us voleu treure un curs certificat per la universitat de Illinois sobre administració de Linux/Unix podeu anar alla. Tot i que a molt de vosaltres debeu pensar “si, a noe le vas a hablar tu de lluvia”, pero qui sap potser es la excusa perfecte que algú estava esperant per anar a Illinois (EEUU) a estudiar, i aixi ampliar el mapa de dues noticies més avall…

més info a: http://oreilly.useractive.com/courses/sysadmin.php3