oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Bloquegem el PC amb un mòbil Bluetooth

Reading time: 1 – 2 minutes

No és res de l’altre món i per postres és per win, però segur que coneixeu coses millors que jo en aquesta area. De fet, només us vull donar a coneixer un programet que es diu “Lock it Now” que permet aprofitar el Bluetooth del nostre mòbil per bloquejar el PC quan no estem davant seu. També permet fer combinacions més sofisticades per protegir el sistema. Però ja havia sentit a parlar d’aquestes històries fins hi tot en aplicatius per linux que usen el sistema PAM per autenticar-se. No és un tema en el que hagi pogut aprofundir però estic segur que abans no acabi l’any n’he de montar més d’un d’aquests sistemes perquè el tema de les claus és tot un problema per més d’un.

lockitnow.gif

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo