oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Problema amb OVTDTool: Omnivision 2610 ECX

Reading time: 2 – 3 minutes

camerachip.jpg

Fa un parell de dies aproximadament que m’estic varallant amb una petita camara USB 2.0, concretament és un ‘development kit’ de la casa Omnivision el model: OV2610 que esta montat sobre una placa de proves model 9620. En aquesta placa de proves porta montat un xip de la casa CYPRESS el model CY7C68013 aquest xip s’usa per controlar el ‘CMOS image sensor’, o sigui, el xip d’Omnivision 2610.

El xip de cypress per fer d’interficie entre el PC i el sensor d’imatges incorpora: transceptor USB 2.0, un SIE (serial interface engine), un processador 8051 de la família FX2 de 24Mhz i 256bytes de RAM i un PPI (program periperhal interface) a través del qual es connecta al sensor d’imatges.

Bé nanos, tota aquesta història per explicar-vos que després de configurar la camara en qüestió en WXP aconsegueixo els 1600×1200 i 10fps que posa el manual, o bé els 800×600 a 40fps. Ara bé el meu problema és que necessito canviar alguns paràmetres que porta el xip d’omnivision el 2610 i l’eina que porta el ‘developers kit’ (OVTDTool.exe) que en teoria em permet llegir paràmetres del xip i modificar-los no hi ha manera de que es comuniqui amb el xip.

Si algú sap alguna cosa sobre aquests temes de hardware i/o drivers tan rebuscats. Si us plau que m’avisi que li donaré més detalls del problema a veure si em pot donar un cop de mà. MOLTES GRÀCIES!

Update: ja he aconseguit solucionar el problema, que bàsicament era culpa d’un fitxer de configuració que ja m’olorava que no estava bé però que no podia arreglar perquè no disposava de la informació suficient finalment vaig aconseguir el fitxer d’un altre lloc i tema solucionat.

5 thoughts on “Problema amb OVTDTool: Omnivision 2610 ECX

  1. Sap greu…no et puc pas ajudar.
    Pero em deixes força encuriosit per saber que en faras d'aquest experiment? Vaja, que quina utilitat li donaras?

  2. [1]

    Bàsicament això és la peça d'un aparell més complex que serveix per tasques de laboratori que la veritat jo no sé ni explicar-te. A mi simplement m'han demanat si puc mirar-me aquesta part de modificar els paràmetres del xip ja que ells no se'n surten.

  3. what an amazing website this is genuinely cracking and ennobling iodin leave certainly chatter to a greater extent often

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo