oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Videora: rss+bittorrent

Reading time: 2 – 2 minutes

Realment un troballa que feia temps ja havia somiat. Tot i que cal reconeixer que en el país on vivim no serveix de gaire. Del que es tracta és de fer el que fa molt temps ja vaig comentar, és ha dir sindicar-se a web’s que publiquin les seves novetats en fitxers de bittorrent (.torrent) a través de l’estàndard RSS. Així doncs, ens permet aplicar filtres sobre les novetats que van sortint via RSS i que s’acumulin a la cua de descarregues via RSS.

Videora 1.0 is the first version of our new personal video downloading program. Utilizing BitTorrent peer to peer technology and Really Simple Syndication (RSS) feeds, Videora automatically and intelligently finds and downloads video you want to watch. With easy to use features like Want Lists and Season Tickets you will be able to watch your favorite video, no matter where you are in the world. All you need to get started is a broadband internet connection and Windows.

Per què dic que en el nostre país serveix de ben poc? doncs molt senzill perquè la funció ideal d’aquest aplicatiu és baixar-se les nostres series de TV ‘preferides’ cada cop que es publiqui un capitol nou, això de publicar per RSS els nous capítols de les series més populars és molt habitual, a països com UK o els EUA. Llàstima que aquí no es pugui fer amb el Buenafuente 😉

A la web del furilo he trobat més informació sobre aquest tema.

4 thoughts on “Videora: rss+bittorrent

  1. Bé,sona interessant, com a possibles aplicacions se m'ocurreixen "videoblogs", o bé per fer podcasting d'una manera sostenible.

    Per altre banda, seria bo que apareguessin versions pera linux i mac.

  2. Bueno, com a comentari nomes puc dir que tinc els 18 primers programes del buenafuente. O sigui, tots menys el d'ahir xD

    Estan capturats a molt bona qualitat i cada programa ocupa 700Mb.

    Llastima q no es pugui fer aixo q dius Oriol, seria lo ideal, ni preocuparse de baixar-se els capitols q van sortin de la serie q vulguis…

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo