Videora: rss+bittorrent

Reading time: 2 – 2 minutes

Realment un troballa que feia temps ja havia somiat. Tot i que cal reconeixer que en el país on vivim no serveix de gaire. Del que es tracta és de fer el que fa molt temps ja vaig comentar, és ha dir sindicar-se a web’s que publiquin les seves novetats en fitxers de bittorrent (.torrent) a través de l’estàndard RSS. Així doncs, ens permet aplicar filtres sobre les novetats que van sortint via RSS i que s’acumulin a la cua de descarregues via RSS.

Videora 1.0 is the first version of our new personal video downloading program. Utilizing BitTorrent peer to peer technology and Really Simple Syndication (RSS) feeds, Videora automatically and intelligently finds and downloads video you want to watch. With easy to use features like Want Lists and Season Tickets you will be able to watch your favorite video, no matter where you are in the world. All you need to get started is a broadband internet connection and Windows.

Per què dic que en el nostre país serveix de ben poc? doncs molt senzill perquè la funció ideal d’aquest aplicatiu és baixar-se les nostres series de TV ‘preferides’ cada cop que es publiqui un capitol nou, això de publicar per RSS els nous capítols de les series més populars és molt habitual, a països com UK o els EUA. Llàstima que aquí no es pugui fer amb el Buenafuente 😉

A la web del furilo he trobat més informació sobre aquest tema.