Movilpoint al CeBIT

Reading time: 1 – 2 minutes

Com alguns sabeu els propers dies els passaré a Alemanya, concretament a Hannover al CeBIT i no estaré sol ja que me’n vaig amb la màquina. Així doncs aquest any si! estarem presents a l’estand de Materna un career alemany. Presentant la nostre més estimada creació el MovilPoint. Per cert, també aprofitem per estrenar la sala de premsa del prodcute que encara esta molt verda però algo és algo: MovilPoint PressRoom.

cebit.gif

Espero com l’any passat poder donar un tomb per la fira i comentar-vos alguna que altre novetat. Tot i que obviamnet el meu objectiu de la fira va més enfocat als negocis 🙂 resarem perquè tot surti bé 😉

NOTA: l’Ernest a marxat aquesta matinada camí a St.Francisco 😉 amb previsió de passar-hi els propers 3 mesos. Que vagi molt bé nano.