oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

MovilPoint al CeBIT’05

Reading time: < 1 minute

Estic a l’estan de Materna al pavelló 12 estan A26, com podeu veure a la foto al costat de ‘lo más grande que ha pario madre’: O2, Blackberry, NTT DoCommo, Lucent Technologies, etc. i nosaltres amb la màquineta fent descàrregues. Tampoc és que la gent es torni boja aquí per descarregar i més amb tot el que hi ha però diguem que l’important és ser-hi.

movilpointcebit.jpg

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo