oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

online again

Reading time: 2 – 3 minutes

Per fi he aconseguit recuperar les dades del disc dur ‘moribundo’… després de més de 24h de reintents he aconseguir recuperar 107Gb dels 111Gb que tenia en el disc dur ‘cabron’. Com molt bé diu el Byteman, fiat dels SEAGATE! 🙂 com vaig comentar he montat un Maxtor de 250Gb en el seu lloc i ara encara tinc un munt de gigues lliures. Quin plaer veure espai en aquest servidor. A més pel que sembla la controladora IDE de la placa base del servidor també té algún problema. Així que he hagut de montar el meu workstation com a servidor de moment, així que ara hi ha un Athlon 2200+ com a server. Que comparat amb el K7 a 1000MHz va ‘follat’.

Rollos a part, també aprofito per comentar que la setmana que ve ens n’anem a Murcia a la Esilux d’aquest any. Ja ús explicaré una mica el que hi faré. També us comunico que demà aplicarem la xarxa d’eBosc en dos usuaris més. Que queda molt poc perquè cumpleixi tres anys des de que vaig reineixer i perquè en fassi 28 de que vaig neixer…i…i…i… moltes més coses que ja comentaré quan en tinguis ganes i si m’enrecordo 😉

UPDATE:

Intentant fer un fsck.reiserfs al disc, no us perdeu el consell que hem dona:

Replaying journal.. Reiserfs journal '/dev/hdc1' in blocks [18..8211]: 0 transactions replayed Checking internal tree../ 2 (of 9)/147 (of 167)/158 (of 169) The problem has occurred looks like a hardware problem. If you have bad blocks, we advise you to get a new hard drive, because once you get one bad block that the disk drive internals cannot hide from your sight,the chances of getting more are generally said to become much higher (precise statistics are unknown to us), and this disk drive is probably not expensive enough for you to you to risk your time and data on it. If you don't want to follow that follow that advice then if you have just a few bad blocks, try writing to the bad blocks and see if the drive remaps the bad blocks (that means it takes a block it has in reserve and allocates it for use for of that block number). If it cannot remap the block, use badblock option (-B) with reiserfs utils to handle this block correctly.
bread: Cannot read the block (709434): (Input/output error).
Aborted

3 thoughts on “online again

  1. Ja patiem tots!!! Menos mal que al final ho has solventat.

  2. Gràcies pel recolzament. Aquest és el problema d'anar sempre amb una sabata una espardenya nano 😉 a veure si movilpoint em dona algo més que disgustos i puc començar a montar un equip com deu mana. Per cert, algún dia m'animo i us explico els avanços que no són pocs… a més us he d'explicar que ja sóc un empresari 'con todas las de la ley'….hi hi hi! amb accions i totes les mandangues vaires 🙂 això si pobre com una rata, com sempre.

  3. what associate in nursing amazing site this is genuinely majuscule and inspiring i testament sure as shootin travel to much frequently

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo