oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

ESILUX’05 – Aquest any parlaré de: “Firewall para PYMES y acceso por WLAN seguro”

Reading time: 2 – 2 minutes

Com els dos últims anys, me’n vaig a veure els meus amics de Murcia i a participar a les III jornades de software lliure de Murcia: ESILUX. Aquest any presento una ponència sobre un exemple de configuració d’un firewall amb funcions de routing avançat, enrutant no només per origen, com és normal, sinó també per servei. Aquest firewall disposa també d’una DMZ amb els servidors d’internet separats de la LAN. A més d’això també explicaré com tenir els usuaris de la xarxa local connectats de forma segura usant WPA-TLS. Em sembla que vull fer massa coses amb una hora, però bé farem el que podrem.

esilux05.gif

Fa un moment he acabat la documentació que usaré demà per fer la ponència, però per manca de temps no l’he pogut penjar en condicions. Només he fet un petit paquet amb tota la documentació. Així doncs, espero poder-ho penjar tan aviat com torni de la ESILUX. Ja que d’aquí ben poca estona he d’anar a buscar el Pof per començar a fer camí cap a Murcia.

UPDATE: ya he colgado el material del sábado en la seccion de conferencias del portal. Ir directamente al material de Firewall para PYMES y acceso por WLAN seguro. Si alguna no va bien o teneis alguna duda ya sabeis mi email.

UPDATE 2:Les fotos del viatge i les jornades.

2 thoughts on “ESILUX’05 – Aquest any parlaré de: “Firewall para PYMES y acceso por WLAN seguro”

  1. Hola, estuve en tu conferencia de murcia sobre pymes y wlan segura, y me gustaria recibir las diapositivas que mostraste si no te importa.
    Te agradeceria si pusieses mandarmelas a mi correo, muchas gracias y felicidades por la charla, fue muy instructiva.

  2. En el UPDATE del artículo encontrarás un link directamente a la lista de material de la conferencia del sábado. Si tienes algún problema avisa.

    Muchísimas gracias a vosotros por vuestra paciencia y a ver si el año que viene GULMU ya es un LUG potente como se merece 🙂

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo