oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Telèfon de VoIP

Reading time: 1 – 2 minutes

En Toni el meu nou amic del poble, resulta que s’ha montat un telèfon de tecnologia punta que no he pogut deixar de penjar la foto al blog. Aquest és el telèfon que té connectat a l’ATA de Linksys que usa per connectar a l’Asterisk i als serveis de Peoplecall. Em direu que no és un passada?

telefon_ip.jpg

UPDATE: parlant de telèfons pre-històrics avui mirant el bloglines he anat a parar a un parell de ‘sites’ on hi ha petites col·leccions d’anuncis de telèfons del passat, realment fan olor a ranci però no deixa de ser curiós observar les estrategies que seguien els publicistes de fa uns anys per promocionar aquest aparell tan indispensable per tothom avui en dia.

5 thoughts on “Telèfon de VoIP

  1. Uo, quan era petit a casa meva n'hi havia un d'igual però de color vermell.

  2. [3]

    el mític batphone!!! boníssim! això si que és freaki freaki…

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo