oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Sol com un mussol ;)

Reading time: 2 – 2 minutes

china.gif
Pels que no estigueu al dia avui m’he quedat sol a casa durant un mes, perquè la Daphne se n’ha anat a estudiar xinès a Pequin durant un mes amb una beca. A veure si s’anima i ens escriu de tant en tant al blog explicant-nos les seves aventures d’estudiant per xina. Com segur que recordeu el passat setembre varem ser-hi de vacances a Xina tots dos. Realment un país molt interessant i dels que val la pena coneixer a fons. Així que no cal dir l’envenja que em fa i més si penso que jo m’he quedat aquí per treballar com un pringat amb una calor que ofega :'( avui ja he hagut de quedar-me treballant fins les 9.30 per culpa d’un coi de W2k.
laia.jpg
Per cert, aprofito l’article per felicitar al Francesc i la Sol, que el divendres a les 21.30 van ser pares per primer cop, aquí teniu la foto de la Laia en els seus primers dies de vida:

Buf! quin mal rollo que dona que els teus amics comencin a tenir fills, si veus dels barbes del veí tallar, posa les teves a remullar 🙂

UPDATE 26/7/04: ja he rebut la meva trucada des de la xina (curiositat: prefix +86) la Daphne ha arribat bé i es veu que esta en un complex universitari impresionant. Amb cybercafé inclòs, fins hi tot ha aconseguit una habitació individual per poder estudiar a sac. De moment no hi ha més notícies.

0 thoughts on “Sol com un mussol ;)

 1. HOla MURRRRRRRRR, stic al ciber y aqui hi ha skipe aix'i q ja saps tinc uns 45 min abans danarmen a dormir, ja q encara no he descansat i haviat fara 24 hores q stic desperta, Xina es impresionant i els xinesos son molt amables, a la minima q els hi dius NI HAO, ja et contesten!!! i tintentan parlar amb xines!!
  ESPERO EL TEU NUMERO DE SKIPE!Damorrrrrrrrr

 2. Necessito el teu num de skipe! havia fet un comentari super llarg pero no le pogut penjar! ara ho tornare a intentar!

 3. Enhorabona multiple!
  Per part de la Daphne per gaudir de una experiencia tan poc habitual i interessant.
  Per part de l'Uri per gaudir d'un temps "sol com un mussol" encara que un mes no se si em molaria… ;P
  I per ultim, pero no per aixo menys important, als recents pares que encara que no els conec pero s'ho mereixen 🙂

  PD:Per a quan un Uriolet i/o Daphneta? xD

 4. Hola companys i al meu MURCI ANGLES!

  Doncs la experiencia si que es rara si!, avui he fet l'examen de nivell de xines, i no tinc ni idea de xq, pero m'han posat en el nivell B, tot hi q segurament tindriar q star en el A!!!, pero bueno ho probare, sempre stic a temps de baixar-me de nivell ;)Per lo demes, he anat al "palacio de verano", i res lo proper es contactar amb metge de MTC d'aqui i lo seguent es contractar un tour per anar a la Mongolia Xinesa 🙂

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo