oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Avui fa 5 anys el blog…

Reading time: 2 – 3 minutes

No m’he oblidat d’escriure al blog aquesta setmana, el problema es que he estat a UK visitant el Carles, viatge al que tambe s’ha apuntat el Pof i que per cert, ho hem passat de PM… aquesta nit ens hem fotut una festa com les de la vella escola que jo crec que m’ha tret 10kg d’stress de sobre (si es que l’estress es pot pesar). Aixi doncs el viatge ha estat una passada sort que l’he fet malgrat la mandra que em feia anar cap a Londres i mes despres de lo de les bombes. Pero ha esta GENIAL!!!

De fet, el que volia comentar en aquest article no es el meu viatge sino que avui el Oriol News Portal fa 5 anys!!!! ei!!!! que guay! ja se que no tinc ni tropocienosmil missatges ni l’ostia de comentaris que demostrin la meva super carrera com a blogger. Pero entre buscadors com google, msn i yahoo… lectors d’RSS: bloglines, rojo… mes tots els fidels al lloc tinc una bona quantitat d’accesos diaris al blog entre 1000 i 2000. Aquest mes la mitja ha estat molt alta i dema ja us comentare com s’ha quedat pero forca aprop dels 2000 per dia segur!!!

UPDATE: al final més de 2000 visites de mitja diaries aquest mes!!!! oeeee!!!al final més de 60.000 visites durant tot el mes. No està malament com a nou record.

Be despres d’aquesta petita auto-felicitacio cosa que de tant en tan ja va be fer. Nomes vull comentar que aquest tambe es el post mes car del blog. Ja que per connectarme des de l’aeroport d’Amsterdam on soc ara mateix escribint aixo m’han fotut 6EUR. Cabrons!!! a mes tinc una connexio lentissima, amb una merda d’IE que no em deixa obrir mes d’una finestra i massa pocs diners per quedar-me connectat les dues hores que m’he d’esperar aqui mentre surt el meu avio cap a Barcelona.

NOTA: aquest teclat holandes no te accents per aixo l’artice no porta cap accent i la feina que tinc per localitzar els signes de puntuacio cada cop que els necessito.

0 thoughts on “Avui fa 5 anys el blog…

  1. Felicitats! No tothom pot dir que te un blog des de fa 5 anys 😉

  2. Felicitats!, pero fa 5 anys ja existian els weblogs? jeje.
    Vas ser tot un pioner 😉

  3. Pos si que en fa de temps!.
    Ara el que toca és uns altres 5 anys + com a minim.

    Felicitats tio.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo