Movilpoint – magatzem ple i comença la xarxa de Pans

Reading time: 2 – 3 minutes

Ahir vaig instal·lar la primera màquina movilpoint de la xarxa Pans & Company. Es tracta d’una prova pilot en diversos centres de Pans de Barcelona i Madrid. Com podeu veure aquestes màquines porten la seva propia rotulació i la seva propia aplicació. Actualment esta orientada només a les descarregues de melodies, imatges i jocs. A veure si tenim una mica de sort i tot va com ha d’anar i ens van instal·lant a tots els Pans.

De moment aquí teniu la màquina que vaig instal·lar ahir al Pans del Maremagnum:

pans.jpg

A més com podeu veure a la següent fotografia tenim ja el magatzem ple de màquines rotulades apunt de col·locar. Per desgràcia tot això havia d’estar instal·lat durant el Juliol, però per motius aliens a la nostre voluntat ja veieu on les tenim. Podeu observar que també hem refet la imatge de la màquina externament.

magatzemple.jpg

Per si això fos poc, hem canviat la imatge de l’empresa i hem refet la interficie, a més d’incloure impresora de tiquets de serie. Intentaré donar més detalls del tema en un proper post. De moment aquí podeu veure una mica quin és el nostre aparador:

novaserie.jpg

El que encara no inclou de moment, ja que estem a l’esperar de que arribi és la nova bbdd de continguts per descarregar i de mòbils disponibles. Ja us ho comentaré però és provable que la nova versió tingui uns quants milers d’entrades en aquestes bbdd.

Us passo un link per si voleu veure més fotografies del tema i amb més qualitat: fotografies movilpoint.