oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Fotos del viatge a Xina de la Daphne

Reading time: 1 – 2 minutes

china.gif

El dijous passat ja va arribar la Daphne de la seva estada a Xina estudiant el xinès i treballant a un hospital de Pequin. Tampoc em posaré a resumir el seu viatge, només dir-vos que li ha anat súper bé i que si voleu donar un cop d’ull a les fotos les teniu a l’album. De fet, no semblan pas del mateix viatge que varem fer ella i jo el passat setembre, és una Xina ben diferent la que ella ha estat vivint, la xina quotidiana i no la turística. Tot i que una gran conclusió compartida dels dos viatges continua sent: les coses a xina sempre són molt difícils, parlís xinès o anglès.

Jo de moment encara no he fet vacances, però alguna escapadeta farem ni que sigui un cap de setmana. Ja que a més ara em surt la feina per les orelles, però això també té el seu costat positiu encara que no sigui el de poder viatjar i descobrir nous racons.

One thought on “Fotos del viatge a Xina de la Daphne

  1. Ostres,
    jo que em pensava que era l'unic que encara no havia fet vacances!!! Em solidaritzo amb tu.
    Ja falta menys!!!

    Salut

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo