oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Encara tenim censura en aquest país

Reading time: 2 – 2 minutes

censured.jpg

Avui he rebut un buroFAX d’un bufet d’advocats de Granollers demanant-me que retiri una notícia perquè perjudica al seu client. Així que per no fer-li més propaganda a aquest mussol ni el nombraré. La qüestió és que em demanen que retiri un article i els seus comentaris perquè segons ells aporto informació erronea que perjudica a tal empresa. Doncs bé, espero que ara ja no es queixin ja que com a bon peó de la justícia acato les seves peticions retirant totes les relacions de la meva notícia amb tal empresa.

Se m’acuden moltes reflexions d’aquest fet, però com que ja vaig prou putejat amb la feinada que tinc. Només em quedaré amb dues reflexions. La primera, que trist és comprovar que ja no pots ni opinar sobre les coses, m’inventi coses o no! aquí ja no hi entro. L’important, no és això sinó la llibertat de dir el que et dona la gana i ja esta, ni que fos tan greu. La segona conclusió, diguem que em quedo amb la pujada d’autoestima que donen coses així: realment importa a la gent el que dic, no? hi hi hi!

Abans d’acabar el post i anar a disfrutar de la meva desconnexió mental per avui, només dedicaré un comentari al jefe de la tal empresa. Al gener ens n’anem de vacances 20 dies a Panamà!!! A la resta ja us penjaré més detallets del viatge quan els tingui, de moment només us confirmo la notícia.

0 thoughts on “Encara tenim censura en aquest país

 1. Em sembla molt fort q una colla de desgraciats inentin putejar-te només pq has fet un article donant la teva opinió! Que no estem en un país lliure?

  PS: M'agaradaria saber qui són per fer-los una article a la nostra web tbé. http://www.campdevanol.com

 2. es indignant…
  penseu però que si es queixen és perquè alguna cosa volen amagar…
  com molt be dius… menys publicitat per la empresa!!
  per part meva que no comptin amb mi ni amb els meus amics com a clients mai mes 🙂

 3. D'aixonsins…. i si no ho haguessis fet que?
  Entenc que ho has fet per estalviar-te maldecaps, pero anant a l'extrem, fins on seria aquest extrem? no se, fins on pensaven anar ells?

  Salut i anims, ja veus que si que et fan cas…

  😛

 4. Jo com antic treballador d´aquesta empresa, fas molt bé en no fer ni cas, perque realment es patetic, es tan patetic que aquest jefe no sap que deixar fotografies, "dels seus viatges de negocis a cuba" al servidor de la seva empresa podriem caure en mas d´algu que un dia les deixi per internet per demostrar quins negocis feia a cuba.
  O sigui que vagi molt amb conta.
  Adeu.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo