oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

des de Cerro Punta (Panama)

Reading time: 1 – 2 minutes

Encara ens queden uns dies de vacances per Panama pero a l’hotel on som ara a uns 2000m d’altura a un lloc que es diu Cerro Punta, disposem de 3 iMac Per connectar a internet per 0.5$ l’hora a mes d’un hotspot wifi completament gratuit malgrat la velocitat no es res de l’altre mon va prou be. Aixi que ja teniu la meva salutacio des de l’altre punta del mon. Estem fent milers de fotografies com ja es costum pero realment esta sent un altre viatge inoblidable. Sovint ens entren ganes de posar-nos a fer ja la web de tot el que fem, pero com que no parem de fer mes i mes activitats la veritat es que no ens queda temps.

cerropunta.jpg

Be ja no m’enrollo mes que els caballs ens esperen per anar a donar un tomb. Aixi que us deixo amb les ganes de que comencem a penjar fotografies i a fer la web del viatge. Ah! en aquest viatge li he trobat un gran defecte, no us ho volia dir pero si el viatge te un gran defete: es massa curt!!! 🙂

0 thoughts on “des de Cerro Punta (Panama)

  1. Ei mussol, q tingueu molt bon viatge i aprofiteu el temps! Segur que us ho passareu molt bé 🙂

  2. [1] ja tornem a ser a Panamà city 🙂 demà agafem un avió cap a Bocas del Toró a unes illes paradisieques que m'han dit que és com somiar despert.

    Per cert, no us perdeu el detall dels iMac que teniem a d'alt de la muntanya: tenien el Firefox! 🙂

    Apa doncs me'n vaig a seguir disfrutant del viatge que això ja s'acaba i ho hem d'apurar bé.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo