ja som aquí… bye bye Panamà

Reading time: 1 – 2 minutes

panama.gif

Ahir a la nit varem posar fi a les nostres vacances :'( tot el bo s’acaba ja se sap. Pel que sembla mentre he estat fora el mal temps va discontinuar força el servei web del servidor del blog. Però ja se sap que tot té un preu i aquest jo diria que ha estat petit 🙂

Bé doncs, ara com sempre toca posar-se al dia amb tot plegat i no només amb el munt de feina que hi ha pendent sinó també amb les més de mil fotografies que ens hem emportat del viatge. Fer la web amb la bitacola de tot el que hem fet aquests dies. Tot i que jo diria que al costat dels més de 4000 feeds pendents que tinc al bloglines això serà senzill 😉

Apa doncs, tornem a la rutina tot i que penso disfrutar del únic dia de vacances que em queda demà. Malgrat aquest cap de setmana m’ha tocat passar-lo sense la Daphne perquè ella avui ja ha començat la seva activitat frenètica habitual anant a un curs que esta fent a Amsterdam.