oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

ja som aquí… bye bye Panamà

Reading time: 1 – 2 minutes

panama.gif

Ahir a la nit varem posar fi a les nostres vacances :'( tot el bo s’acaba ja se sap. Pel que sembla mentre he estat fora el mal temps va discontinuar força el servei web del servidor del blog. Però ja se sap que tot té un preu i aquest jo diria que ha estat petit 🙂

Bé doncs, ara com sempre toca posar-se al dia amb tot plegat i no només amb el munt de feina que hi ha pendent sinó també amb les més de mil fotografies que ens hem emportat del viatge. Fer la web amb la bitacola de tot el que hem fet aquests dies. Tot i que jo diria que al costat dels més de 4000 feeds pendents que tinc al bloglines això serà senzill 😉

Apa doncs, tornem a la rutina tot i que penso disfrutar del únic dia de vacances que em queda demà. Malgrat aquest cap de setmana m’ha tocat passar-lo sense la Daphne perquè ella avui ja ha començat la seva activitat frenètica habitual anant a un curs que esta fent a Amsterdam.

0 thoughts on “ja som aquí… bye bye Panamà

  1. Benvingut company!!!!!
    espero rebre noticies teves ben aviat!
    una abraçada!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo