oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

cutter – tallem connexions TCP/IP en linux

Reading time: < 1 minute

Aquesta eina la vaig veure fa molt temps al blog de Xavier Caballé, però no me l’havia pogut mirar fins avui i per no perdre la referència aquí va aquesta nota. Jo diria que la funcionalitat queda molt clara en el títol de l’article i en el propi nom de l’eina. Amb cutter quan veiem un socket TCP actiu al nostre linux, o tots els sockets que provenen d’una IP, els podrem desconnectar a l’instant de forma ben simple.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo