oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

cutter – tallem connexions TCP/IP en linux

Reading time: < 1 minute

Aquesta eina la vaig veure fa molt temps al blog de Xavier Caballé, però no me l’havia pogut mirar fins avui i per no perdre la referència aquí va aquesta nota. Jo diria que la funcionalitat queda molt clara en el títol de l’article i en el propi nom de l’eina. Amb cutter quan veiem un socket TCP actiu al nostre linux, o tots els sockets que provenen d’una IP, els podrem desconnectar a l’instant de forma ben simple.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo