oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Sun es promociona amb els Castellers

Reading time: 1 – 2 minutes

A través de VilaWeb he trobat una notícia si més no curiosa, resulta que Sun esta fent una campanya en molts països en la que esta usant una foto dels castellers per promocionar els seus productes. La web espanyola de Sun no mostra aquesta imatge, però encanvi la francesa si.

sun-castellers.png

Algún entès en castellers sap d’on és la foto i d’on són aquests castellers. A mi em recorda a la plaça de l’ajuntament de Vilafranca. Algú ho pot confirmar.

3 thoughts on “Sun es promociona amb els Castellers

  1. Els meus companys Ramón Rius i Carles Vives -Castellers de Vilafranca afirmen que són els de la Vella de Valls un 30 d'agost a la plaça de la Vila i el castell pot ser: un 3 de 9 o un 3 de 8 aixecat per sota.

  2. Jo diria que és o be la diada de Sant Ramon (el dia seguent de Sant Felix) o la de la colla dels Xicots.

    Estic força segur que son els Xicots de Vilafranca amb un 3d8.

    Salut…

  3. Doncs si vaig a la we espanyola, si que es mostra aquesta imatge, la mateixa que a la francesa…

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo