oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

no és un mòbil, no és una pda… és una internet tablet

Reading time: 2 – 3 minutes

De fet, tothom quan veu el meu nou nokia 770 em pregunta el mateix. Costa definir ben bé què fa i perquè serveix el nokia 770. però la millor definició esta clar que és un internet table. Un dispositiu en linux enquestat, amb prestacions de PDA, completament orientades a la connectivitat amb internet.

nokia_770_internet_tablet.jpg

De fet, no me l’he comprat ben bé, sinó que he fet un trueque amb en Jordi. O sigui, jo li he donat la meva PSP i uns quants calers i ell m’ha donat un 770 encara per obrir que tenia. Només fa unes 24h que el tinc però ja l’he fet servir ben bé unes 3 o 4h. Les impresions són molt primaries i potser el més gran defecte que hi trobo és que és un pel lent. Sobre tot passant pàgines de PDF 🙂 tot i que si desactives el bluetooth i el wireless guanya molta velocitat.

D’altre banda he de dir que estic anciós per fotre-li mà ja que promet molt i al tenir linux darrera això sempre és un alicient més. Et permet arribar més endins i tocar les coses que no t’acaben de fer el pes. De fet, ja hi ha una aplicació que vull tocar una petita cosa que no m’agrada com fa, la de llegir el bloglines.

Ara a esperar el següent capitol… a veure si no em decepciona tan com la PSP, que quan vaig veure que se’m coplicava tan la cosa per escoltar MP3 i llegir PDFs al tren em va durar ben poc. Ja que aquesta és la funció bàsica que li donaré al dispositiu.

Per aprofundir més en les característiques del dispositiu: datasheet.

0 thoughts on “no és un mòbil, no és una pda… és una internet tablet

  1. Es una bona maquina, nosaltres la fer anar cada día per navegar desde el sofa, el llit…on sigui. Aixó si no l'hi demanis molta canya, que s'esconya a la mínima hehe

    Ja tardan en treure el nou firmware amb voIP.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo