oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Buddha bar

Reading time: 1 – 2 minutes

Al c/Pau Clarís, 92 de Barcelona hi ha el Buddha Bar on vaig anar a sopar ahir. Amb una decoració força fashion una clientela majoritariament guiri, pureta i adinerada es combina amb força nivell un local de copes amb un restaurant. Realment si has de portar a una noia per impresionar-la és un bon lloc, si aquesta té més de 30 tacos, és clar. Els preus els normals per un lloc d’aquest nivell, o sigui, massa alts per la meva butxaca.

budha-bar.jpg

Pel que fa al menjar, esta prou bé, sobretot els entrants. He de reconeixer que el carpaccio d’atun tonyina era impressionant. Llàstima que no vaig quedar-me a comprobar com estaben les postres perquè vaig haver de marxar a mig sopar per un tema de logística. Per cert, la meva visita al local va ser estríctament per negocis i convidat per un proveedor. No us penseu que ara em dedico a reventar-me el meu pobre sou en aquests capricis.

One thought on “Buddha bar

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo