oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

PHP: com treballar amb fitxers de sistema

Reading time: < 1 minute

No fa gaire vaig publicar un monogràfic sobre els arrays en php. Crec que aquest tipus de monogràfics són molt útil malgrat tinguis molta experiència amb un llenguatge ja que sovint serveixen com una millor manual de referència que l’oficial. Així doncs, ara li toca el torn al tractament de fitxers des de PHP, concretament el monogràfic l’han fet la gent d’IBM. El podeu trobar a The right way to read files with PHP (local html i pdf).

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo